Zamojski Szpital Niepubliczny Sp. z o.o.
 
  mniejsza czcionka   mniejsza czcionka większa czcionka   wysoki kontrast wysoki kontrast wysoki kontrast
Oferta : Zaprasza do składania ofert i uczestniczenia w konkursie na udzielanie świadczeń zdrowotnych w zakresie „Teleradiologia - opis badań tomografii komputerowej i badań rtg”



Zaprasza do składania ofert i uczestniczenia w konkursie na udzielanie świadczeń zdrowotnych w zakresie „Teleradiologia - opis badań tomografii komputerowej i badań rtg”




Data ogłoszenia2022-11-22
Data i godzina umieszczenia2022-11-22godz.12.25
Termin składania ofert2022-12-06 godz.15.00
Opis przedmiotuZaprasza do składania ofert i uczestniczenia w konkursie na udzielanie świadczeń zdrowotnych w zakresie „Teleradiologia - opis badań tomografii komputerowej i badań rtg”
Aktualny statuszakończony
Pełny tekst ogłoszeniado pobrania (pdf)
Warunki konkursu ofertdo pobrania (doc)
Załącznik nr 1 do WKOdo pobrania (doc)
Załącznik nr 2 do WKOdo pobrania (doc)
Załącznik nr 3 do WKOdo pobrania (doc)
Załącznik nr 4 do WKOdo pobrania (doc)
Załącznik nr 5 do WKOdo pobrania (docx)
Pytania i odpowiedzi (2022-11-25)do pobrania (pdf)
Pytania i odpowiedzi (2022-12-01)do pobrania (pdf)
Pytania i odpowiedzi (2022-12-05)do pobrania (pdf)
Ogłoszenie o rozstrzygnięciu postępowania konkursowegodo pobrania (pdf)


*Aby obejrzeć plik, proszę nacisnąć prawym przyciskiem myszy na wyrazie "do pobrania", a następnie wybrać opcję "Zapisz element docelowy jako". Przy problemach z otwarciem pliku, proszę zainstalować najnowszą wersję programu Acrobat Reader. Można ją pobrać również od nas (exe)











 

Poczta szpitalna:

Aktualności
Konwent szpitali
Informacje o spółce
Historia
Oddziały / Działy
Ogłoszenia / Konkursy
Cennik usług
Zamówienia publiczne
Mapka szpitala
Obowiązek informacyjny
Kontakt / Spis telefonów
Informacje dla Pacjentów
Biuletyn Informacji Publicznej
Projekty Unijne
Projekty współfinansowane
Konferencje
Oferty pracy
Ankieta dla pacjentów
Dobry posiłek
Działania antykorupcyjne
E-portal
System Zarządzania Jakością